Välkommen

stridholm

Välkommen till vår fina bygdegård. En bygdegård i södra Norrbotten belägen mellan Piteå och Älvsbyn. Stridholms Bygdegård är ett slagkraftigt och prisvärt alternativ för olika sammankomster.

• Gympa i Bygdegården

Publicerat:

Vi startar nu höstens gympa tisdagar kl 18.00 med första passet den 2 oktober. Välkomna till en gympa för både styrka och kondition!

• Gympan startar

Publicerat:

Vi startar gympan i bygdegården torsdag 26 januari 2017 kl 19.00. Ledare Rigmor Stenberg. Inriktning styrka och kondition. Gympan lämplig för alla åldrar utifrån dina egna förutsättningar. Pris 40 kr/gång. Välkomna alla!

• Årsmöte

Publicerat:

Föreningen håller årsmöte fredag 28 februari 2017 kl 18.30. Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna!

• Långloppis 2016

Publicerat:

Årets Långloppis kan räknas som succé. Vädret var ”lagom” för att gå på loppis och vår paltservering var välbesökt. Både potatispalt och blodpalt hade en strykande åtgång.

• Årsmöte 2016

Årsmöte 2016 hålls söndag 24 april kl 18.00