Välkommen

Välkommen till Tjureda bygdegård. Vi har samlingslokaler att hyra ut som passar både för föreningsmöten och privata arrangemang som fester mm. Tjureda ligger 2 mil norr om Växjö.

Nyheter

 • Studiecirkel kring mobiltelefon -anmälan senast 2 april

  Publicerat:

  Intresserad av att lära dig mer om din smartphone – antingen en Iphone eller Android? För att delta i cirkeln behövs inga förkunskaper. Cirkeln omfattar fyra träffar – allt från de grundläggande funktioner och inställningar, lite om historiken och utvecklingen av mobiltelefonen till appar t ex e-post, kalender, sociala medier, bank-id, Swish m m, notiser, […]

 • Foto från helgens loppis

  Publicerat:

  Helgens loppis gav ett bra tillskott till kassan. Bygdegården var välbesökt hela helgen. Stort tack till alla som shoppad, fikade, red ponny och skänkte prylar. Foto från helgen 26-27 aug 2017:  

 • Höstaktiviteter 2017 –loppis, kräftskiva och danskurs mm

  Publicerat:

  Loppis 26-27 augusti kl 10-15 (inlämning av skänkta prylar den 25 aug kl 18) Kräftskiva 23 september kl 18, 150 kr/person Arbetardag 2 september, måla fönster och snickra Danskurs –vi jobbar på en start i september på söndagskvällarna. Bugg och folkdans. Filmvisning på höstlovet Mer information kommer. Vill du bli medlem? Maila till tjuredabygdegardsforening@hotmail.com Välkomna!

 • Foto från dagens kurs i nåltovning

  Publicerat:

  Idag har Christina Walender från Alvesta haft kurs i nåltovning. Mycket uppskattat. Det var kreativa kursdeltagare som skapade allt från fjärilar och kaniner till änglar och vättar.  Se foto:

 • Uppdatering av hemsidan

  Publicerat:

  Nu har vi uppdaterat hemsidan. I kalendern kan Ni se om lokalen är ledig eller ej. Ni får gärna höra av Er även om det är bokat det datum som ni är intresserad av eftersom det kan ske förändringar och återbud.   Glöm inte bort att betala in medlemsavgiften för 2014. 150 kr per familj […]