Välkommen till vår nya hemsida

Nu har vi öppnat upp en hemsida genom Bygdegårdarnas Riksförbund. Här kommer ni att hitta information om bl.a. bygden, hur man bokar och vilka evenemang vi har på gång. Spara gärna denna sida som en favorit och titta in då och då. Lämna också gärna en kommentar och säg vad tycker om vår nya sida.

Hjärtligt välkommen!

Publicerat:

Kategori: Nyheter

Kommentarer

Snyggt byggt! Fräsig sida 😉

Kommenterat av Jimmy den 2012-03-02 klockan 15:41

Hej!

Jag har skrivit en bok som kan vara av intresse för era läsare. Det är en släktresa genom Värmland under 400 år där två trådändar från slutet av 1500-talet möts i Gräsmarks kyrka 1911. Min mormor och morfar. Det handlar bl a om släkterna Hämäläinen, Norilainen, Ikoinen. Länk här: http://www.ultimaesperanzabooks.se/bokhandel-11806369
Jag skickar gärna ett kapitel ur boken som fritt kan användas i Allehanda.

mvh
Jan Olov Nilsson
Född på Smejarl i Gräsmark 1951.

Kommenterat av Jan Olov Nilsson den 2015-05-04 klockan 09:18
Kommentera