Tossene Byalag

Besök Tossene Bygdegård

Välkommen till vår trivsamma bygdegård som ligger mitt på Sotenäset i Bohuslän intill Tossene kyrka, med närhet till hällristningar, fornminnen och golfbana med 27 hål.

Bygdegården är belägen några kilometer från våra närsamhällen som ligger som pärlor runt Sotenäsets kust. Vi ligger också inom en timmas bilfärd från de flesta städer och samhällen i västra Sverige och södra Norge.

Så om du bor i närområdet, eller en bit bort, och vill bli medlem eller deltaga i våra aktiviteter såsom studiecirklar, föreläsningar, loppis, marknader eller utställningar så är det bara att komma.

Så här hittar du till Tossene

För aktuella nyheter och evenemang se vidare på vår facebook sida:

Byalagets Aktiviteter på facebook

Om du har ett facebook konto kan du gå in och registrera dig som vän och följa oss, så får du alla nyheter från Tossene Byalag direkt till din facebook sida. Vårt namn på facebook är Tossene Byalag.