Välkommen

till oss i Värmland där du finner glada människor och sagolik natur!
Vi har idag 120 bygdegårdsföreningar i länet som är anslutna till Bygdegårdarnas Riksförbund och jobbar för att bli fler.

Inbjudan inkl vägbeskr (PDF) ->> 2018 KALLELSE Årsmöte Ölserud

OBS! Rätt Swishnummer är 123 501 47 74

• Distriktet önskar Glad Påsk

• Nyhetsbrev nr 2 från BR 180307

Klicka HÄR för att öppna Nyhetsbrevet i webbläsaren

• Nytt Swishnummer

Publicerat:

Nu kan vi ta emot betalning via Swish

• Ombud Distriktsstämman och Årsrapportering

Publicerat:

Inför era kommande Årsmöten vill vi påminna om att ni inte får glömma  att utse ombud som skall representera er bygdegård på årets Distriktsstämma 2018. Detta rapporteras på samma ställe där ni skriver in Årsrapporteringen på BR’s intranät. Rapporten skall göras senast 15/3 2018 Se bilaga för instruktion –>>   Manual årsrapportering förening Information har även gått ut via […]

• Kultur på Landsbygd firar 10 år!

Publicerat:

Kultur på Landsbygd bildades för 10 år sedan i år. Det firar vi genom att återigen erbjuda en riktig favorit i repris tillsammans med Wermland Opera: Young at Heart – Christer Nerfont sjunger Sinatra. Se PDF för närmare info ->>  Kultur på Landsbygd 10 år OBS! Sista dag för intresseanmälan är den 31/1. Info om mailadress mm finns i PDFen.