BR’s insamlingsbössa till Musikhjälpen

Här kommer en länk till bygdegårdarnas bössa i Musikhjälpen! Var gärna med och skänk pengar om ni kan och vill, samt hjälp oss att sprida detta i era nätverk och dela på Facebook  Tillsammans kan vi göra skillnad!

http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/bygdegardarna

Musikhjälpen är ett insamlingsevent med ett nytt tema varje år. P3 och SVT/SVT Play sänder tillsammans dygnet runt under 144 timmar mellan 11-17 december för att uppmärksamma Radiohjälpens insamling till en undangömd humanitär katastrof. I år är temat – Barn är inte till salu.  Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Sexhandeln med barn är en växande kriminell miljardindustri, där mörkertalen är enorma. Pengarna från Musikhjälpen kan bl.a. gå till att utbilda barn i deras rättigheter, läkarundersökningar, psykologhjälp och att ge barnen en chans att komma in i samhället igen.

Vänliga hälsningar

Karin Fälldin, Förbundssekreterare

072-519 20 62, karin.falldin@bygdegardarna.se

Publicerat:

Kategori: Nyheter

Kommentera