Nyheter

Ombud Distriktsstämman och Årsrapportering

Inför era kommande Årsmöten vill vi påminna om att ni inte får glömma  att utse ombud som skall representera er bygdegård på årets Distriktsstämma 2018. Detta rapporteras på samma ställe där ni skriver in Årsrapporteringen på BR’s intranät.
Rapporten skall göras senast 15/3 2018 Se bilaga för instruktion –>>  Manual årsrapportering förening
Information har även gått ut via post –>> Årsrapportering-kommentarer

Glöm inte att ta bort gamla uppgifter så vi vet vilka som är aktuella. Vill ni ha hjälp med rapporteringen hör ni av er till Distriktet på mail bgvarmland@gmail.com så kan vi hjälpa till med detta.

8 februari, 2018

Kategori: Nyheter

Kultur på Landsbygd firar 10 år!

Kultur på Landsbygd bildades för 10 år sedan i år. Det firar vi genom att återigen erbjuda en riktig favorit i repris tillsammans med Wermland Opera: Young at Heart – Christer Nerfont sjunger Sinatra.

Se PDF för närmare info ->> Kultur på Landsbygd 10 år

OBS! Sista dag för intresseanmälan är den 31/1. Info om mailadress mm finns i PDFen.

23 januari, 2018

Kategori: Nyheter

BR’s insamlingsbössa till Musikhjälpen

Här kommer en länk till bygdegårdarnas bössa i Musikhjälpen! Var gärna med och skänk pengar om ni kan och vill, samt hjälp oss att sprida detta i era nätverk och dela på Facebook  Tillsammans kan vi göra skillnad!

http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/bygdegardarna

Musikhjälpen är ett insamlingsevent med ett nytt tema varje år. P3 och SVT/SVT Play sänder tillsammans dygnet runt under 144 timmar mellan 11-17 december för att uppmärksamma Radiohjälpens insamling till en undangömd humanitär katastrof. I år är temat – Barn är inte till salu.  Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Sexhandeln med barn är en växande kriminell miljardindustri, där mörkertalen är enorma. Pengarna från Musikhjälpen kan bl.a. gå till att utbilda barn i deras rättigheter, läkarundersökningar, psykologhjälp och att ge barnen en chans att komma in i samhället igen.

Vänliga hälsningar

Karin Fälldin, Förbundssekreterare

072-519 20 62, karin.falldin@bygdegardarna.se

21 november, 2017

Kategori: Nyheter

Infoträffar Hösten 2017

Vi tackar alla deltagare för en givande turné under hösten och våra Infoträffar runt om i länet. Totalt träffade vi 147 funktionärer från 66 av våra 121 bygdegårdar.//Styrelsen

24 september, 2017

Kategori: Nyheter