Välkommen

Välkommen till Väskinde bygdegård

Väskinde bygdegårdsförening fick 2006 förbundets utmärkelse som Årets bygdegårdsförening i Sverige.

Väskinde bygdegård är en modern möteslokal med fiberuppkoppling och med nytt moderniserat kök. Bra storbildskanon och stor duk.

• WATS ger ”Maka på din make”

• Midsommarfest i Väskinde

Publicerat:

Vi startar kl 13 med att klä stången och sedan dansar vi runt den till tonerna av ”Mer eller mindre”. Kaffe- och lotteriförsäljning. Välkomna!! Arr: Väskinde bygdegårdsförening, Hembygdsföreningen och Centern i samarbete.

• Verksamhetsplan 2017

Verksamhetsplan 2017 – bilaga 2

• 30-årsjubileumsföreställningen Spanska Flugan

• Verksamhet 2016