Välkommen

Välkomna till Västmanlands  Bygdegårdsdistrikts nya hemsida där vi ska försöka visa vad som händer och sker i våra bygdegårdar runt om i länet.

Nyheter

 • Träff om miljöfrågor i Barkarö

  Publicerat:

  Torsdagen den 16 nov 2017 bjuder bygdegårdsdistriktet in till en träff i Barkarö bygdegård för information och erfarenhetsutbyte  om miljöfrågor. Carina H. från förbundskansliet, Sofia Olsson från Leader Mälardalen och Vuxenskolan medverkar. Alla bygdegårdsföreningar är välkomna! Inbjudan: Inbjudan till miljöträff med bygdegårdsdistriktet .

 • Lokala träffar hösten 2017

  Publicerat:

  Se inbjudan till lokala träffar i Åvestbo 26 okt och Kungsåra 31 okt under fliken Lokala träffar.

 • Rapport från förbundsstämman den 2 – 4 juni

  Publicerat:

  Stämman hölls i Trollhättan och från Västmanland deltog som ombud Anders Westin, Ransta, och Alf Olsson, Dingtuna. Även vår ordförande Josefin Eriksson deltog, fast på ”andra sidan”, nämligen i arrangörsgruppen. Västra Bygdegårdsdistriktet stod för värdskapet. Anders och Alf har skrivit en liten rapport med deras intryck: Rapport från förbundsstämman 2017 . Ett bildcollage finns under fliken Bilder.  

 • Distriktsstämma lördagen den 22 april 2017

  Publicerat:

  Stämman äger rum i Lillhärads bygdegård. Se vidare: Distriktsstämma 2017  . Anders Karlsson från förbundsstyrelsen medverkar. Senaste dag för anmälan av ombud är 15 april.

 • Gör din röst hörd om landsbygden!

  Publicerat:

  Landsbygden utarmas från norr till söder och regeringen har nu lagt sitt betänkande om en politik för landsbygden som nu ska remissas på olika sätt. 75 förslag som ska stärka landsbygden säger man men tror vi på det? Var med och påverka detta förslag genom att komma till Lillhärads bygdegård norr om Västerås den 11 […]