Välkommen

Välkomna till Västmanlands  Bygdegårdsdistrikts nya hemsida där vi ska försöka visa vad som händer och sker i våra bygdegårdar runt om i länet.

• Stämman – mötesordförande

Publicerat:

Nu är det klart vem som blir mötesordförande vid stämman i Himmeta den 14 april. Det blir den nya kultur- och fritidschefen i Köpings kommun, Daniel Holmvin. Stämman gästas också av Kenneth Nilshem som är ledamot i förbundsstyrelsen. Kenneth kommer att leda workshopen efter lunch om bygdegårdsrörelsens utvecklingsarbete.

• Distriktsstämma 2018

Publicerat:

Årets distriktsstämma hålls i Himmeta Bygdegård lördagen den 14 april med början kl. 9.30. Alla bygdegårdsföreningar kan delta med två ombud. Anmälan senast den 27 mars till vastmanland@bygdegardarna.se . Var med och framför era önskemål om vad som kan förbättras för bygdegårdarna i Västmanland. Se hela programmet: Distriktsstämma inbjudan 2018 .

• Munktorps Sockengille har fått utmärkelse

Publicerat:

Vi gratulerar Sockengillet till ett fint pris! Munktorps Sockengille har utsetts till Årets Lokala Utvecklingsgrupp ”för sin omfattande, mångsidiga och idérika verksamhet som gjort hela socknen attraktiv för både boende och besökare”. Prissumman är 10 000 kr och det är Hela Sverige ska leva/ Västmanlands Länsbygderåd som gjort utnämningen.                         Tallåsgården

• Träff om miljöfrågor i Barkarö

Publicerat:

Torsdagen den 16 nov 2017 bjuder bygdegårdsdistriktet in till en träff i Barkarö bygdegård för information och erfarenhetsutbyte  om miljöfrågor. Carina H. från förbundskansliet, Sofia Olsson från Leader Mälardalen och Vuxenskolan medverkar. Alla bygdegårdsföreningar är välkomna! Inbjudan: Inbjudan till miljöträff med bygdegårdsdistriktet .

• Lokala träffar hösten 2017

Publicerat:

Se inbjudan till lokala träffar i Åvestbo 26 okt och Kungsåra 31 okt under fliken Lokala träffar.