Välkommen till vår nya hemsida

Nu har vi tillsammans med Bygdegårdarnas Riksförbund flyttat över till en ny hemsideplattform. Här kommer ni bl.a. att kunna hitta kontaktuppgifter samt information om vad som händer i distriktet. Särskilt spännande är listan över aktuella evenemang som du ser till höger. Där visas dels distriktets evenemang men också evenemang från bygdegårdar i vårt distrikt. Spara gärna denna sida som en favorit och titta in då och då. Lämna också gärna en kommentar och säg vad tycker om vår nya sida.

Hjärtligt välkommen!

Kommentarer

Snyggt byggt! Lycka till med WordPress! 😉

Kommenterat av Jimmy den 2012-03-10 klockan 02:11

Den sidan e4r snygg och still ren jag vet inte hur jag ska se4ga men den e4r bra liksom din sida 🙂

Kommenterat av Mojtaba den 2012-05-19 klockan 07:20
Kommentera