Välkommen

Välkommen till vår fina bygdegård: Klöva Hallar, som ligger mitt i det vackraste landskapet Skåne vid foten av Söderåsen. Med en rogivande utsikt över Klippan och nära till samhället har vi en perfekt träffpunkt för föreningar, privatpersoner och företag i bygden.

Föreningen hyr ut lokalerna i mycket större utsträckning än tidigare vilket vi ser som positivt och vi har fått bra respons från de som hyr Klöva Hallar både när det gäller läget och ordningen i lokalerna det tackar vi speciellt för och kommer att försöka fortsätta på den linjen. Vi vill passa på att tacka alla våra hyresgäster för att de sköter sig bra och hoppas det fortsätter i den positiva andan.

• Välkommen till vår nya hemsida

Publicerat:

Nu har vi öppnat upp en hemsida genom Bygdegårdarnas Riksförbund . Här kommer ni att hitta information om bl.a. föreningen, hur man bokar vår lokal Klöva Hallar och vilka evenemang vi har på gång. Spara gärna denna sida som en favorit och titta in då och då. Lämna också gärna en kommentar och säg vad tycker om vår nya sida. […]