Välkommen

Välkommen till vår fina bygdegård: Klöva Hallar, som ligger mitt i det vackraste landskapet Skåne vid foten av Söderåsen. Med en rogivande utsikt över Klippan och nära till samhället har vi en perfekt träffpunkt för föreningar, privatpersoner och företag i bygden.

Styrelsen i Västra Sönnarslövs bygdeförening beslutade att inte ha några danstillfällen under 2018, styrelsen ser sig tvungen till detta pga. för litet antal besökare på danstillställningarna, föreningen har svårt att rekrytera ideell arbetskraft som kan hjälpa till vid dessa tillfällen.

Vi i Västra Sönnarslövs bygdeförening hoppas ni får en trevlig höst och hoppas vi ses snart igen.

• Välkommen till vår nya hemsida

Publicerat:

Nu har vi öppnat upp en hemsida genom Bygdegårdarnas Riksförbund . Här kommer ni att hitta information om bl.a. föreningen, hur man bokar vår lokal Klöva Hallar och vilka evenemang vi har på gång. Spara gärna denna sida som en favorit och titta in då och då. Lämna också gärna en kommentar och säg vad tycker om vår nya sida. […]