Välkommen

018

Välkommen till vår fina bygdegård som ligger mitt i det vackraste landskapet. Med en rogivande miljö och nära till samhället är vi en perfekt träffpunkt för föreningar, privatpersoner och företag i bygden.

Bygdegården kan hyras för barnkalas, loppis, bröllop eller boende för gäster.

Vika Bygdegård på Facebook

Nyheter

 • Städning vecka 20!

  Publicerat:

  Tack! Ett stort tack till alla städgrupper och alla som kom och hjälpte till på fixardagen med målning av förråd och utescenen, samt röjning av busk runt bygdegården. Styrelsen Vika bygdegård   Städledarna anmäler sig till Maria Wikström 070-699 98 51. Vi behöver även hjälp att städa ute runt bygdegården och att måla förrådet. Medtag […]

 • Kafferep med Kakbuffé

  Publicerat:

  Lördag 1/4 kl. 11.00-15.00   Gick åter ett mycket uppskattat och välbesökt evenemang av stapeln    ”Kafferep med Kakbufé” Borden dignade av tårtor, mjuka kakor och småkakor som Vikabor bakat.  

 • Leksand – Mora storbild

  Publicerat:

  Onsdag den 22/3 kl 19:00  hockey Leksand – Mora på storbild Korv och kaffe finns att köpa Även fler matcher i kvalet till SHL  mellan Mora och Leksand visades på storbild Mora vann kampen!

 • Julgransplundring

  Publicerat:

  var det i Vika Bygdegård  lördag 21 januari

 • Tack!

  Publicerat:

  Ett stort och varmt TACK för det gångna året till alla fantastiska Vikabor som genom många olika frivilliga insatser gör bygdegårdens verksamhet möjlig! Alla insatser behövs, stora som små, ingen nämnd och ingen glömd! Hälsningar från Styrelsen i Vika bygdegårdsförening