Vinst på lott

Ej uthämtad vinst på lott
köpt på bygdegårdens dag
Serie H nr 6
Finns att hämtas hos
Anna-Greta Sundberg

Halloween Disco

Fredagen den 27/10 kl.18:30-21:00
var det disco för barn i ålder 6-9 år
Pris delades ut till bästa utklädnad.

Kafferep med kakbuffé

Söndag 24/9 kl 11:00 – 14:00

Favorit i repris  ”Kafferep med Kakbuffé”

Borden dignade som tidigare av tårtor, mjuka kakor och småkakor som Vikabor bakat.

Samma dag kunde man också gå tipspromenad kl 10:00 – 12:00

Städning vecka 20!

Tack!

Ett stort tack till alla städgrupper och alla som kom och hjälpte till på fixardagen med målning av förråd och utescenen, samt röjning av busk runt bygdegården.

Styrelsen Vika bygdegård

Städledarna anmäler sig till Maria Wikström 070-699 98 51.

Vi behöver även hjälp att städa ute runt bygdegården och att måla förrådet. Medtag krattor, penslar och färg finns.

Kom och hjälp oss fixa till byns fina bygdegård!

Lördag 20 maj kl 9:00

Vi bjuder på hamburgare!

Kafferep med Kakbuffé

Lördag 1/4 kl. 11.00-15.00

Gick åter ett mycket uppskattat och välbesökt evenemang av stapeln    ”Kafferep med Kakbufé”

Borden dignade av tårtor, mjuka kakor och småkakor som Vikabor bakat.

Kakbord

Leksand – Mora storbild

Onsdag den 22/3 kl 19:00  hockey Leksand – Mora på storbild

Korv och kaffe finns att köpa

Även fler matcher i kvalet till SHL  mellan Mora och Leksand visades på storbild

Mora vann kampen!

Tack!

Ett stort och varmt TACK för det gångna året till alla fantastiska Vikabor som genom många olika frivilliga insatser gör bygdegårdens verksamhet möjlig! Alla insatser behövs, stora som små, ingen nämnd och ingen glömd!

Hälsningar från Styrelsen i Vika bygdegårdsförening

Leksbergstomten

Den trogna och uppskattade Leksbergstomten kom som vanligt till Vika bygdegård, i år på söndag 11 december kl 18.00. Tomten hade med paket som han delade ut till barnen Medan man  väntade på tomten fanns möjlighet att handla grillad korv & hamburgare, kaffe, saft, glögg & pepparkakor

Grötlunch för Pensionärer

Söndag 11 december kl. 11.00 var  alla pensionärer bjudna på grötlunch  i Vika bygdegård. Ett mycket uppskattat och välbesökt arrangemang snöovädret till trots.

Det serverades gröt och skinksmörgås och efter det kaffe med dopp. Under tiden bjöds det även på musikunderhållning