Städning vecka 20!

Tack!

Ett stort tack till alla städgrupper och alla som kom och hjälpte till på fixardagen med målning av förråd och utescenen, samt röjning av busk runt bygdegården.

Styrelsen Vika bygdegård

Städledarna anmäler sig till Maria Wikström 070-699 98 51.

Vi behöver även hjälp att städa ute runt bygdegården och att måla förrådet. Medtag krattor, penslar och färg finns.

Kom och hjälp oss fixa till byns fina bygdegård!

Lördag 20 maj kl 9:00

Vi bjuder på hamburgare!

Kafferep med Kakbuffé

Lördag 1/4 kl. 11.00-15.00

Gick åter ett mycket uppskattat och välbesökt evenemang av stapeln    ”Kafferep med Kakbufé”

Borden dignade av tårtor, mjuka kakor och småkakor som Vikabor bakat.

Kakbord

Leksand – Mora storbild

Onsdag den 22/3 kl 19:00  hockey Leksand – Mora på storbild

Korv och kaffe finns att köpa

Även fler matcher i kvalet till SHL  mellan Mora och Leksand visades på storbild

Mora vann kampen!

Tack!

Ett stort och varmt TACK för det gångna året till alla fantastiska Vikabor som genom många olika frivilliga insatser gör bygdegårdens verksamhet möjlig! Alla insatser behövs, stora som små, ingen nämnd och ingen glömd!

Hälsningar från Styrelsen i Vika bygdegårdsförening

Leksbergstomten

Den trogna och uppskattade Leksbergstomten kom som vanligt till Vika bygdegård, i år på söndag 11 december kl 18.00. Tomten hade med paket som han delade ut till barnen Medan man  väntade på tomten fanns möjlighet att handla grillad korv & hamburgare, kaffe, saft, glögg & pepparkakor

Grötlunch för Pensionärer

Söndag 11 december kl. 11.00 var  alla pensionärer bjudna på grötlunch  i Vika bygdegård. Ett mycket uppskattat och välbesökt arrangemang snöovädret till trots.

Det serverades gröt och skinksmörgås och efter det kaffe med dopp. Under tiden bjöds det även på musikunderhållning

Bygdegårdens dag

Söndag 13 november kl 12:00 – 16:00

Hantverkare, djur, tunnbröd och lefsor!

Tomten kom!

Häst och vagn, julgranar, kransar & grillkol.

Kolbullar, hamburgare, korv & kaffe med hembakat

Underhållning av Durspelarna 13 – 15.

En trevlig dag!

Tunnbrödsbak

30 november, 2016

Kategori: Nyheter

Kafferep med Kakbufé

Lördagen den 24/9 11.00-15.00

Gick ett mycket uppskattat och välbesökt evenemang av stapeln    ”Kafferep med Kakbufé”

Borden dignade av tårtor, mjuka kakor och småkakor som Vikabor bakat.

Kakbord

2 november, 2016

Kategori: Nyheter

Midsommar i Vika

Torsdag 23 juni kl 18:00 var det samling vid bygdegården för att binda rankor och kransar.

På midsommarafton (fredag 24 juni) kl 14:00 restes majstången vid bygdegården. Därefter blev det dans runt stången, musik och kaffeservering

Välkomnade gjorde Stenisarna